Pellet Hungary
o f f l i n e  /  o n l i n e  b r a n d i n g

A Pellet Hungary Kft. egy ceglédi központú dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely a 2019-ben bekövetkezett tulajdonosváltás óta, a magyarországi faipar meghatározó szereplője. Munkájuk során céljuk, hogy ügyfeleik számára a legjobb minőséget biztosítsák, elvárásaiknak maximálisan eleget téve, illetve ezzel bevezetve őket a megújuló energia világába.
A cég fafeldolgozással foglalkozik. Profiljukat elsősorban pellet kazánok gyártása, illetve fapellet és raklapelemek készítése alkotja. Termékeiket Magyarországon és Európa számos országában egyaránt értékesítik.
Elhivatottak környezetünk védelme iránt, ebből kifolyólag, a pellet gyártás során felhasználják a fűrészüzemben keletkezett végtermékek 100%-át, ezzel is odafigyelve ökológiai lábnyomunk minimalizálására.
Csapatuk folyamatosan keresi az új, innovatív megoldásokat. Az alapoktól kezdve szem előtt tartják a folyamatos mérhetőséget és átláthatóságot, hogy minden folyamat során sikeresen tudjuk optimalizálni az erőforrást és energiafelhasználást.
A brand és az arculat fejlesztésének folyamatát 2020-ban kezdtük el, a folyamatos együttműködésnek köszönhetően megtervezésre és bevezetésre kerültek a legfontosabb arculati elemek, illetve egyéb offline és online grafikai tartalmak, kiadványok és marketingkommunikációs elemek.

marketing  –  Léczfalvi Szabolcs,
Kőrös Barnabás, Méder Zsófia
branding  –  Kántor Attila
photo  –  Kováts Jázon
video  –  Liptai Gábor

© 2020/2021​​​​​​​
Köszönjük a figyelmet!
s a v e  t h e  p l a n e t ,  b u y  t h e  p e l l e t  !


e-mail
info@pellet.hu    info@suppro.hu
​​​​​​​